12. sept.: Bustur til historiecenter Dybbøl og Flensborg med afgang fra Ved Skoven 41B, kl. 08:30 med hjemkost ca. 19:30

Besøg Historiecenter Dybbøl Banke og træd direkte ind i historien om krigen i 1864 mellem danskerne og preusserne. I vores autentiske skanserekonstruktion kan du for første gang siden 1864 gå rundt i et dansk skanseanlæg. Du kan blandt andet se det store blokhus bygget af tonstunge bombebjælker og gå ned i krudtkammeret, der som den eneste bygning i skansen var lavet af beton. Livet bag fronten kan du opleve i soldaterbyen, hvor der er mulighed for at prøve en telegraf og lægge sig i halmen i mandskabsbarakken.

Inde på Historiecentret kan du efter en kort introduktion til den politiske baggrund se filmen ”Stormdagen” om slaget d. 18. april. Vi anbefaler at du afslutter besøget med en gåtur langs den danske skanselinje uden for Historiecentret.

Vi fortsætter vores tur med et par timer i smukke Flensborg med en tur i gågaden , hvor du har mulighed for indkøb.

Forplejning sørger du selv for, der må medbringes mad til Dybbøl.

Praktiske informationer:

Husk godt fodtøj.

Turen arrangeres af Supportersmm.dk

Pris medlemmer Mænds Mødesteder kr 130,- inkl. bustur og entre. Klubben betaler din bustur! Du kan medbringe madpakke eller købe i restauranten. Tilmeld dig nederst på siden!

Pris Supportersmm kr 330,- inkl. bustur og entre.  Medlemmer af Supportersmm tilmeldes her!  Du kan medbringe madpakke eller købe i restauranten.