Randers Regnskov

Udflugt til Randers Regnskov Oplev Tropical Zoo! Bustur til Randers Regnskov. Få en Tropisk sanseoplevelse med afgang fra Ved Skoven 41B, onsdag, den 23. oktober 2019 kl. 08:30 med forventet hjemkomst kl. ca. 16:30. En Tropisk Sanseoplevelse. Du behøver ikke at rejse om på den anden side af jorden for at opleve et sandt tropeeventyr. Randers Regnskov´s 3600 m2 store tropeudstilling har det hele: varmen, luftfugtighed, lydene, lugtene og et rigt dyreliv, der tæller mere en 200 arter. Så tag med på tropeeventyr og træd ind i Randers Regnskov. Det er som at træde ind i en anden verden. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv, der findes her. I frodige, grønne omgivelser kan du opleve alt fra små, flittige bladskærermyrer til store, majestætiske jaguarer og således for en stund få følelsen af at være på et sandt tropeeventyr. Medbragt mad og drikke er du velkommen til at nyde i madpakkeområdet, der ligger klods op ad Asienkuplen. Du kan også vælge at sidde i Regnskovscafeen eller på den dejlige terrasse og slappe af med udsigt over Gudenådalen, hvor du b.la. kan købe Regnskovsburger, Fiskefrikadeller, Sandwich eller måske en Pariserbøf. Hvis det går som forventet, bliver der en rundvisning på stedet af en varighed på ca.1½ time. Efter besøget i Randers Regnskov kører bussen hjemad kl. ca. 14:00. Pris pr. medlem kr. 150,00. Hustru, kæreste eller veninde kan også deltage mod betaling af kr. 150,00. Betaling/tilmelding hurtigst muligt og senest onsdag den 25. september 2019. Bankoverførsel: Frøes Sparekasse, Reg. nr 9736, Kontonr.: 0004352114 Hilsen Udflugtsudvalget MM-Esbjerg